Sikkerfraflytning
Maling

SKAL DU HAVE MALET DIN LEJEBOLIG?

VI KLARER DET HELE
Skal du fraflytte din lejebolig? Og vil du gerne have dit depositum med dig?

Så er du landet det rigtige sted. For med Sikkerfraflytning, er du sikker på at få dit depositum tilbage, når du fraflytter din lejebolig.

Sikkerfraflytning tilbyder en samlet pakke til alle lejere, hvor vi:


Når vi er færdige, er du 100% klar til at overdrage nøglerne – og få dit depositumtilbage.

Vores løsning dækker altid både rengøring, gulve og maling. Så du kan også godt booke os til eksempelvis, kun at ordne dine gulve

LAD OS KLARE MALER ARBEJDET

Hvordan får man et professionelt resultat med sit malearbejde? Hvordan sliber og spartler man, så der ikke er noget at se, når man er færdig?

Hvordan finder jeg den rigtige toning til væggene? Og hvordan foregår maling af køkkenlåger eller maling af badeværelse?

Hvis du ikke ligefrem er professionel malermester, så lad os klare malearbejdet, når du skal fraflytte din lejebolig.

Blandt andet kan det være svært at finde en maling med netop den toning, der gør din udlejer glad. Og det ved vi alt om! Vi garanterer, at der ikke er en finger at sætte på malearbejdet, efter vi har været i gang.

Vi har stor erfaring med malearbejde, og vi garanterer et professionelt resultat, der i sidste ende sikrer dit depositum.

DU FÅR DIT DEPOSITUM TILBAGE


Hvis du vælger Sikkerfraflytning, får du nemlig sikret dit fulde depositum.

Hvis du – mod forventning – ikke får dit depositum retur, efter vi har sat din lejebolig i stand, dækker vi dit tab, på de services som vi står for.

Sikkerfrraflytning har som mission, at:


Alle lejere får deres depositum tilbage, når de fraflytter deres lejeboliger.

Det gør vi ved at stå for alt det hårde og nødvendige arbejde, som du helst er fri for.

Vi klarer alt fra A til Z:

  • Vi gør rent efter dig, så der ikke er en finger at sætte på noget. Så snart den sidste flyttekasse er ude af døren, behøver du ikke gøre mere.

  • Vi sliber og lakerer gulvene, så de er tip top. Vi har stor erfaring med alle typer af gulve. Og vi ved, hvordan det skal gøres, så udlejer er tilfreds.

  • Vi spartler, sliber og maler professionelt. Vi er omhyggelige med alt og sørger selvfølgelig for, at malingen blandt andet har den rette toning.