Sikkerfraflytning
Gulvafslibning

GULVAFSLIBNING. VI SLIBER, SÅ DU FÅR DIT DEPOSITUM RETUR

VI STÅR FOR DET HELE


Sikkerfraflytning  tilbyder en samlet pakke til alle lejere, hvor vi:

  • Står for den kedelige flytterengøring → Vi går metodisk til værks og gør selv de mest kritiske viceværter begejstrede.

  • Sliber og lakerer gulvene → Vi har slebet og lakeret gulve i mange år. Vi har 100 % styr på alle gulv- og laktyper. Når vi er færdige, fremstår dine gulve som da du flyttede ind.

  • Spartler, sliber og maler → Vi maler på professionel vis, og vi rammer selvfølgelig den rigtige toning, så viceværten bliver glad.


Når vi er færdige, er du klar til at overdrage nøglerne – og selvfølgelig få dit depositum tilbage.

Her er 3 råd til dig, der selv vil slibe dine gulve

Nummer 1

Tjek om gulvet er tykt nok

Hvis der er huller i gulvet – eksempelvis hvor radiatorrør går igennem – kan du forhåbentlig se, hvor tykt gulvet er. Gulvet skal gerne være mindst 3-4 mm tykt, før det kan slibes.

Nummer 2
Dæk af.
Der er en støvsuger på stort set alle gulvslibemaskiner, som du kan leje i dag. Men noget slibestøv i lejligheden kan ikke undgås alligevel. Dæk derfor grundigt af – så eksempelvis dit tøj eller elektronik ikke får støv.

GULVAFSLIBNING - SÅDAN SKAL DET GØRES, HVIS DU SELV VIL 


Hvilke maskiner bruger man til at slibe gulve? Hvor mange milimeter skal der slibes af? Hvordan sørger jeg for at slibe gulvet jævnt?

Hvis viceværten siger, at gulvslibning er etmust, hvis du vil have dit depositum retur, er der mange spørgsmål, der melder sig.

Det kræver både håndelag, erfaring og adgang til de rigtige maskiner, hvis du selv ønsker at slibe gulvene. Og det kan du selvfølgelig sagtens vælge at gøre.

Nummer 3 
Indstil maskinen rigtigt

Det siger sig selv, at din slibemaskine skal være indstillet korrekt, før du går i gang. Gulvsliber kan typisk lejes i et lokalt byggemarked.

VI VED ALT OM LAKERING AF GULVE


Hvad er tørretiden efter lakering af et gulv? Hvordan sliber og lakerer man et gulv? Hvilken type lak er der brugt på netop mine gulve?

Hvis du er klar til at flytte fra din lejebolig, og vil være sikker på at få dit depositum med dig, er der stor sandsynlighed for, at dine gulve skal ordnes.

Selvfølgelig kommer det an på, hvor længe du har boet i lejligheden. Og vi anbefaler, at du tager en snak med din vicevært for at få overblik over, hvad du skal gøre.

Hvis du skal slibe og lakere gulvene, kan du trygt kontakte os hos Sikkerfraflytning.

Vi har i årevis arbejdet med slibning og lakering af alle slags gulve. Og vi kan med garanti ordne dine gulve, så de fremstår, som da du flyttede eller endda flottere end det.